Cinelight Productions logo videografie webdesign fotografie

over ons

Wij zijn Cinelight Productions. Aandacht staat bij ons bovenaan. We onderscheiden ons door echt mee te denken, het gebruik van professionele apparatuur en samen iets te maken waar u trots op kan zijn en gelukkig van word.

Juba Khennane

Bedrijfsleider, Videograaf

Jorik Ennik

Editor, Dronefotografie

Dani
van beek

DoP,
VFX

Juba Khennane

Bedrijfsleider, Videograaf

Jorik Ennik

Editor, Dronefotografie

Dani van beek

DoP, VFX

Juba Khennane

Bedrijfsleider,
Videograaf

Jorik Ennik

Montage,
Dronefotografie

Dani van beek

Dop,
VFX

Wat wij doen

Wij zijn Cinelight Productions. Aandacht staat bij ons bovenaan. We onderscheiden ons door echt mee te denken, het gebruik van professionele apparatuur en samen iets te maken waar u trots op bent en gelukkig van word. Wij bieden u de mogelijkheden voor het maken van een aftermovie, bedrijfsvideo, identiteitsvideo, promotievideo, een videoclip, dronebeelden of de montage van door u geleverde beelden.

Wie zijn wij

Voor de middelbare school begon onze passie van het vastleggen van de wereld, met een telefoon en de oude camera van onze ouders. Naarmate de tijd vorderde was er meer behoefte aan die betere camera en de perfecte lens, want onze kennis vergrootte. Zo leerden we wat werkt en wat niet werkt. Bijvoorbeeld wat een drone kan bieden en de kracht van een gimbal. 

We vinden een goede samenwerking heel belangrijk. Het is belangrijk goed te begrijpen wat een opdrachtgever precies wil. We denken graag mee en tonen initiatief. In alles wat we doen willen we zeker weten dat iedereen daar blij van wordt. Weinigen nemen hier echt de tijd en aandacht voor, terwijl het zo belangrijk is.

Naast de aandacht, onderscheiden we ons door creativiteit, ruimdenkendheid, vloeiende communicatie  en oplossingsgericht werken.

Wij geloven dat kwaliteit van drie kanten komt: de inhoud en de kern van de video, de apparatuur waar het mee geschoten word, en onze passie en ervaring. Kort samengevat, we zijn een jong talentvol team wat onze passie naleeft.

Mocht u vragen hebben over ons of de diensten die wij bieden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Juba Khennane

Bedrijfsleider, Videograaf

Ik ben de oprichter van Cinelight Productions. Ik ben ooit begonnen met fotograferen maar ben al snel overgestapt op het maken van video’s . Na wat opdrachten gedaan te hebben leek het mij een leuk idee om hier een bedrijfje in te starten. Wat ik zo mooi vind aan filmen, is het verhaal. De mogelijkheid om een verhaal of boodschap vast te leggen, te verwerken in een film. De blijdschap die klanten hieruit halen maakt mij het meest blij en gelukkig. Om deze reden ga ik 150% voor ieder project

Jorik Ennik

Editor, Dronefotografie

Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met videos maken. Ik begon met het bewerken van opnames van computerspelletjes die ik speelde. Die bewerkte ik zo dat ook al was ik niet de allerbeste gamer, dat enigzins werd verbloemt door de edits die ik in de video stopte.
Ook werd ik op jonge leeftijd geïnspireerd door radiografisch speelgoed, zoals bijvoorbeeld een auto of een drone. Al gauw merkte ik dat mijn passie voor drones erg groot was en wilde ik daar ook mee gaan filmen.
Door op jonge leeftijd te beginnen met montage en filmen met een drone, heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik probeer zo veel mogelijk van wat ik heb geleerd in deze jaren mee te nemen naar volgende projecten en zo steeds betere kwaliteit te kunnen leveren.

Dani van Beek

DoP, VFX

Sinds ik geboren ben heb ik al een natuurlijke interesse in hoe dingen werken. Al snel kwam ik erachter dat het oplossen van problemen en mensen hierbij helpen een grote passie van mij is. Dit uitte zich al vroeg op de basisschool in de vorm van werkstukken en presentaties maken over ingewikkelde onderwerpen zoals computerchips, het zonnestelsel en zwarte gaten. Dit zetten zich voort op de middelbare waar ik veel ervaring heb opgedaan met coderen, problemen oplossen en vormgeven, de technische en creatieve kant. Deze combinatie kwam terug in werkstukken, in de game die ik heb gecodeerd en gedesignd, maar nu ook bij het regiseren van video’s en het naderhand toevoegen van visuele effecten. Ik zoek altijd alles tot op de puntjes uit en stop niet tot het werkt. Dit heeft altijd mooie resultaten geleverd. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk te weten, ook over de taken die ik niet heb, om zo een compleet team te vormen.