Cinelight Productions logo videografie webdesign fotografie

over ons

Juba Khennane

Bedrijfsleider,
Cameraman

Jorik
Ennik

Editor,
Drone

Dani
van beek

DoP,
VFX

Juba Khennane

Bedrijfsleider, Videograaf

Jorik Ennik

Editor, Drone

Dani van beek

DoP, VFX

Juba Khennane

Bedrijfsleider,
Cameraman

Jorik Ennik

Editor,
Drone

Dani
van beek

Dop,
VFX

Missie

“Wij helpen bedrijven en mensen hun impact te vergroten”

Onze missie is om de impact van organisaties en individuen te vergroten, zodat ze hun bijdrage aan de wereld kunnen laten groeien. Hoe mooi is het namelijk als het doel van jouw organisatie sneller en op grotere schaal verwezenlijkt kan worden. Wij zijn met dit bedrijf begonnen om daaraan bij te dragen, hoe groot of klein jouw doel is. Wij werken daarom samen met onze klanten om hun boodschap te verspreiden en zo hun impact te vergroten.

Visie

“Voor ons is video de beste manier om een tijdloos verhaal te vertellen”
Maar waarom dan een video productiebedrijf?
Wij geloven dat video een krachtige tool is om een boodschap te communiceren en emoties over te brengen. Een goed verhaal blijft relevant, ongeacht de tijd. Door de combinatie van beeld en geluid creëren wij een unieke ervaring voor de kijker. Mensen worden namelijk het best gegrepen door bewegend beeld. Wij werken samen met onze klanten om hun verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten.

Juba Khennane

Bedrijfsleider, Videograaf

Ik ben de oprichter van Cinelight Productions. Ik ben ooit begonnen met fotograferen, maar ik ben al snel overgestapt op het maken van video’s . Na wat opdrachten gedaan te hebben leek het mij een leuk idee om hier een bedrijf in te starten. Wat ik zo mooi vind aan filmen, is het verhaal. De mogelijkheid om een verhaal of boodschap vast te leggen en te verwerken in een film. De blijdschap die klanten hieruit halen geeft mij een heel fijn gevoel. Om deze reden ga ik 150% voor ieder project.

Jorik Ennik

Editor, Dronefotografie

Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met videos maken. Ik begon met het editen van opnames van computerspelletjes die ik speelde. Die bewerkte ik zo dat ook al was ik niet de allerbeste gamer, het enigszins werd verbloemt door de edits die ik in de video stopte.
Ook werd ik op jonge leeftijd geïnspireerd door radiografisch speelgoed, zoals bijvoorbeeld een auto of een drone. Al gauw merkte ik dat mijn passie voor drones erg groot was en wilde ik daar ook mee gaan filmen.
Door op jonge leeftijd te beginnen met montage en filmen met een drone, heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik probeer zo veel mogelijk van wat ik heb geleerd in deze jaren mee te nemen naar volgende projecten en zo steeds betere kwaliteit te kunnen leveren.

Dani van Beek

DoP, VFX

Sinds ik geboren ben, heb ik al een natuurlijke interesse in hoe dingen werken. Al snel kwam ik erachter dat het oplossen van problemen en mensen hierbij helpen een grote passie van mij is. Dit uitte zich al vroeg op de basisschool in de vorm van werkstukken en presentaties maken over ingewikkelde onderwerpen zoals computerchips, het zonnestelsel en zwarte gaten. Dit zetten zich voort op de middelbare waar ik veel ervaring heb opgedaan met coderen, problemen oplossen en dit op een creatieve manier aanpakken. Deze combinatie kwam terug in werkstukken, in de game die ik heb gecodeerd en gedesignd, maar nu ook bij het maken van video’s en het eventueel naderhand toevoegen van visuele effecten. Ik zoek altijd alles tot in de puntjes uit en stop niet tot het werkt. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk kennis te hebben, ook over de taken die ik niet heb, om zo een compleet team te vormen en er alles uit te kunnen halen