Cinelight Productions logo videografie webdesign fotografie

Video advertentie

Hoe wil jij groeien

Youtube advertentie

Youtube heeft meer dan 2 miljard actieve gebruikers. Het perfecte platform dus om te adverteren met een video. Deze krijgen mensen dan te zien voor ze hun Youtube video kunnen kijken.

Social media teaser

Alles gaat tegenwoordig in rap tempo. Doormiddel van een social media teaser kun je in een kort filmpje iemand zijn of haar aandacht trekken om ze vervolgens naar je website lijden, waar bijvoorbeeld een langere versie staat

Commercial

Doormiddel van een commercial kun jij jouw onderneming, dienst, product of evenement promoten. Deze kun je op jouw website of social media plaatsen en zo meer klanten aanspreken.

Video producties

Ons oog wordt getrokken door bewegend beeld, een video helpt enorm om direct de aandacht van de consument te vangen. We helpen je met het in beeld brengen van jouw bedrijf, evenement, muziek nummer, product of vacature.

Video advertentie

Veel ondernemers merken dat videocontent hun conversie en omzet een flinke boost geeft. Het genereert maarliefst 1200% meer shares dan tekst en afbeeldingen. Met een video bereik je dus makkelijker jouw doelgroep